Färgkartor överallt

Bästa sortens hemuppgift!
Tidigare skulle vi ju ge möbleringsförslag till två olika rum. Nu är det färgsättning och annat roligt som gäller för dessa rum. Kreativt kaos råder för närvarande i köket. Och det är lite intressant det där. Trots att jag har hyfsade arbetsytor i vårt datarum att bre ut mig på, så är det alltid i köket jag väljer att sitta. Kanske för att det i köket flödar av dagsljus och sol, medan det andra rummet har norrläge och bara ett fönster. Det känns liksom inte alls lika inspirerande där. Mmm, som sagt. Intressant hur påverkade vi blir av miljön vi vistas i.

Fin fredag på er!

2012-03-23, 10:43 | Allmänt

10 kommentarer till “Färgkartor överallt”

 1. Frida 2012-03-23 kl 11:08 #

  Det låter onekligen härligt. Hoppas du får en riktigt fin fredag!

 2. Nyfiken Alltid 2012-03-23 kl 11:36 #

  Låter som en kul uppgift. Köket är alltid mysigast och det har nog som du säger, mycket att göra med att det rummet ofta är ljust och fint.

 3. Victoria - Elvira Spekulerar 2012-03-23 kl 13:39 #

  Köket är ju husets hjärta, inte konstigt att man alltid hamnar där, i alla olika sammanhang. Det låter som att du har mycket roligt för dig på utbildningen, härligt.

 4. cowroad 2012-03-23 kl 15:23 #

  Yes, that is so much fun to do! :-)

 5. a Lady & a Tramp 2012-03-24 kl 8:18 #

  det är verkligen sant!
  och inte bara ljuset tror jag, har själv alltid i alla lägenheter jag bott i föredragit köksbordet som arbetsplats…. kanske för att man slipper känslan av arbete =)

 6. Fru Sederblad 2012-03-24 kl 19:58 #

  Det låter så himla roligt det där!

 7. kat @ dot dot dash 2012-03-25 kl 10:08 #

  beautiful palette! and i completely agree, there is something about working in the kitchen that’s just right
  x kat

 8. Annika Karlsson 2012-03-31 kl 18:33 #

  Hej! Jag kommer ifrån Umeå och jag har följt din blogg i några år nu, och jag tycker din blogg är mkt inspirerande och rolig att kika in på. Jag läste att du går en utbildning i design. Jag vet att det finns en utbilding i Umeå där man utbildas till certifierad inredare. Vet du något om den och har du något annat tips på någon liknande utbildning inom Umeåområdet?

  sara svarar: men det är just utbildningen du talar om som jag går just nu – certifierad Inredare hos Inredningsskolan. Du hittar bra info om den om du surfar till Inredningsskolan.se. Och vill du veta mer så kan du återkomma och fråga mig igen. Nu har jag gått två tredjedelar av utbildningen, och jag trivs verkligen bra med den. Så frågar du mig så får den mina varmaste rekommendationer.
  Något annat tips på liknande utbildning här i krokarna kan jag inte komma på just nu. Tyvärr!

 9. Annika Karlsson 2012-04-05 kl 15:52 #

  Tack för ditt svar:) Jo, det är den utbildningen som jag funderar på. Deras hemsida vet jag redan, men en fundering som jag har, som kanske du kan svara på är om den kräver mycket tid? Eftersom jag arbetar heltid så undrar jag om jag kommer att hinna göra arbetsuppgifterna osv, men det är ju roligt och den pågår ju bara en termin. Vad roligt att höra att du rekommenderar den, funderar starkt på att anmäla mig.

  Glad Påsk :)

  sara svarar
  : flera av mina kurskamrater kombinerar heltidsjobb med denna utbildningen, och det verkar funka för dom. Själv kommer jag att arbeta heltid nu när slutuppgiften ska utföras och lämnas in, och har gett mig den på att det ska gå. När det gäller något så här roligt så finner man kraft tror jag!

 10. Annika Karlsson 2012-04-10 kl 19:25 #

  Hej!
  Tack snälla för dina tips och svar. Nu vet jag mer och kan fundera vidare…tack igen, och lycka till med ditt slutprov :)

  Mvh Annika K

Trackback URI | Comments RSS

Skriv en kommentar

:blank: :blush: :cool: :cry: :eek: :grin: :hmm: :lol: :love: :mad: :| ;P :( :o :) ;)